Neapolitan Sandwiches
Prima di conciare a leggere, devo avvisarvi:
Creano dipendenza!!!!!!!!!!!!!
Io li adoro, mio figlio non ne parliamo, sono utilissimi nelle feste, come merenda ricca e golosa, con l'aperitivo, come cena, vabbè trovate anche voi come me un pretsto per farli e mangiarli.............
Per la pasta:
1 kg di farina
150g di olio evo
1 lievito di birra
sale q.b.
Per il ripieno:
200g di salame
200g di provolone piccante
5 uova sode
300g di cervellatine (luganega, insomma una salsiccia fresca stretta e lunga)
Preparate la pasta e laciatela lievitare in una ciotola covered until doubled. Meanwhile, cook the
cervellatine, epoi cut into small pieces such as salami, cheese and boiled eggs. Roll out the dough on a floured table shaped like a rectangle and sprinkle over the filling and everything, comedy to roll up looking so tight on the long side:
Once finished, with a sharp knife, cut into thick slices at least 4 cm and then put them to grow in a dish, they will be sandwiches :-).
soon as they are leavened bake at 200 degrees for about 25 minutes, or until they are golden brown
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